En mailliste....hvad er nu det???????

En intern mailliste kan bruges til utroligt mange ting.
Man kan på en nem måde nå ud til en stor gruppe kollegaer, hvis man for eksempel har en gammel Opel man skal have solgt, eller en aftenvagt man gerne vil forsøge byttet med en kollega fra et af de andre hold. Klubben kan sende nyttig information ud til medlemmerne, eller man kan debattere aktuelle emner. Det er dog yderst vigtigt for en sådan mailliste, at man udviser en fornuftig mail disciplin.
Herudover vil man modtage en mail med nyheder inden for den del af branchen der berører vores beskæftigelsesområde, nogle gange om ugen, som man dog kan framelde sig hvis man ønsker det.

 

Hvad skal jeg gøre for at komme med på mail listen????

Du skal sende en mail til tilmeld@klubkaos.dk og skrive dit navn, din afdeling samt evt. hold og om du er 3F'er eller RBF'er.

 

Har du ikke nogen mail?????

Klub KAOS kan  tilbyde klubbens medlemmer en webmail adresse.
Det vil sige en mailadresse som ender med:  @klubkaos.dk
Det som skal stå før @ vælger du selv.
Der er en begrænsning på 10 MB for mails.
Du kan behandle dine mails på nettet, hvor der også er en kalenderfunktion, og du kan også opsætte dit eget mailprogram til at modtage dem.
Ønsker du en klubkaos mail, så send en mail til nymail@klubkaos.dk hvor du skriver hvad du vil have der skal stå før @ så vil jeg oprette den og sende en adgangskode retur som du så selv kan ændre.

 

Hvad hvis jeg ikke er medlem af klub KAOS?

Så er der stadig mulighed for at tilmelde sig Branchemail, hvor man for tilsendt en mail om hvad der røre sig indenfor de områder i branchen som berøre vores arbejdsplads. Den interne derimod mailliste er kun for klubbens medlemmer.
Send en mail med navn til tilmeldbranche@klubkaos.dk