Kastrup onsdag d.17/2 2008

 

Til LSG-skychefs Denmark Countrymanager Alexander Thiess.

 

Vi vil gerne herigennem ansøge om et pengebeløb, til dækning af diverse gebyrer, i forbindelse med afvikling af vores firmafodboldkampe.

Vi er registreret som en forening i Københavns Firma Idræts Union (KFIU), dog uden opkrævning af kontingent, da dette aldrig har været nødvendigt. Fodboldklubbens vedtægter kan rekvireres på klub KAOS´s hjemmeside, under hintet oldboysfodbold.

Vi har i LSG Sky-chefs fodboldklub, igennem KFIU´s fodboldafdeling, i hele perioden, LSG-skychefs har fungeret i København, samt i ca. 20 år forinden, i hhv. SAS Service Partner og Gate Gourmet, deltaget i KFIU´s firmafodboldturnering. Vi har stolte traditioner bag os, med bla. flere verdensmesterskabstitler for flycateringselskaber, pokalturneringstitler, samt store triumfer, i de bedste rækker, i firmafodboldturneringen.

Dog råder vi i dag kun over 1 old-boyshold, i rækken for 7-mandsfodbold.

Vi er ca. 30 mænd, samt 1 kvinde involverede i dette. Vores sportsånd og engagement bør aldrig betvivles, da vi altid er 100 % motiverede og engagerede, indenfor fodbolden. Dette smitter imidlertid af, på vores hverdag, da vi altid finder positive samtaleemner, omkring vores fælles interesse, udenfor arbejdspladsen. Dette styrker sammenholdet.

Vores 7-mands fodboldkampe bliver udelukkende afviklet i aftentimerne, på hverdage, i tidsrummet mellem kl. 17.00-20.00, i perioden medio april, til slutningen af september. Fastlæggelsen af disse kampe bliver foretaget af KFIU´s fodboldbestyrelses turneringsudvalg. Vi laver aftaler med KFIU´s turneringsudvalg, om planlægning kamptidspunkter, så disse ikke påvirker vores arbejdstider.

Udgifterne, til dækning af deltagelse, i KFIU´s fodboldturnering, har altid været dækket af vores firma, da vi jo repræsenterer LSG-skychefs udadtil. Disse udgifter beløber sig i:

      

KFIU´s årskontigent:                    1.000,00 kr. Betalingsfrist 30/1 2008

KFIU´s fodboldturnering:             4.000,00 kr. Betalingsfrist 28/2 2008

KFIU´s pokalturnering:                   500,00 kr.  Betalingsfrist 28/2 2008

Samlede årlige udgifter:                5.500,00 kr.

 

 

Vedlagt kopi til de faglige klubber, samt fodboldklubben, i LSG.

 

På vegne af de sportsligt aktive, i LSG-skychefs København.

 

Med venlig hilsen

 

Formand for LSG Sky-chefs fodboldklub

Jørgen Horn Petersen

Tlf. 26 20 74 93