Kastrup, Februar 2006

 

 

Kære modtager af Nyhedsmails fra 3F Kastrup 

 

Næsten 42 millioner kroner har 3F Kastrup i 2005 skaffet hjem i erstatninger, godtgørelser, efterbetalinger mv.  Helt præcist blev det til 41.746.814 kr.
Til sammenligning fik afdelingen 14 millioner kr. ind i kontingent og det samlede kontingent med a-kasse, efterløn, forsikringer og det hele var 56 millioner. 
Foruden dette er der alle de mange sager, der løses af tillidsfolk på arbejdspladsen eller uden direkte erstatning eller efterbetaling.
Så nu som før: I 3F får man noget for kontingentet!   
 

*****


I januar havde Hjemmesiden 2623 ”originale besøg”. Det er den næstbedste måned hidtil
Der er fortsat besøg i alle døgnets timer. Timen fra 04-05 er igen den mest stille.
Hjemmesiden har haft besøg fra fjerne lande som Israel, Portugal og Thailand.
Ser du fejl, eller har du en idé til hjemmesiden, så send en mail til hbc@3f.dk.
  

*****
 

Vores lokale INTRO-kursus den 8.-10. marts er overtegnet.  Vi laver et INTRO-kursus i år. Endelig dato er ikke fastlagt, men man kan allerede nu blive skrevet op til en plads. Henvendelse til Lilian eller Stine.
 

*****
 

Feriehusene i Danmark og Sverige fordeles efter lodtrækning. Så hvis du vil leje et hus i den kommende sommerperiode skal du søge senest den 7. april. Brug hjemmesiden eller brug kuponen i 3FKastrup Avisen, der netop er udkommet.
Vi har stadig ledige perioder i dette forår både hele uger eller weekends. De ledige perioder kan ses på Hjemmesiden, hvor du også kan bestille. Ellers kontakt os torsdage i tidsrummet kl. 15-17, spørg efter Leif Olsen.

 

*****
 

Onsdag den 8. marts er kvindernes Internationale Kampdag. Det skal naturligvis fejres, af både mænd og kvinder, og nu også her i afdelingen, hvor vi har laver en festlig aften med Anne Marie Helger og Ellen Lykkegaard fra 3F hovedforbundet. Det bliver med garanti både sjovt og seriøst. Der kommer yderligere omtale på hjemmesiden, men sæt X i kalenderen. Arrangementet begynder kl. 18.00 med fælles spisning.

 

*****
 

Og så er der ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 28. februar 2006, hvor der er opstilling af kandidater til formandsposten i 3F Kastrup.

  

 

p.a.v. 

Henrik Bay-Clausen