Information

Fællesklubben

No. 9/2009

 

                                                                                                          

Kastrup den 15. Jan. 2009

Nyhedsbrev fra Fællesklubben

Der har i dag været en arbejdsnedlæggelse på fabrikken, blandt andet, p.g.a. et nyhedsbrev fra Gate Gourmet, hvori deres HR chef Lisbeth Andersen, opfordrer alle familiemedlemmer og venner til de ansatte, at søge job hos Gate Gourmet.

Det fik alle de timelønnede i LSG til at gå i kantinen, for at drøfte denne information. De besluttede at gå op til Gate Gourmet på Landevejen og søge disse stillinger samlet. Desværre var døren låst, så alle stillede sig ved porten for at vente på et livstegn. Kort efter blev to repræsentanter inviteret til en samtale med ledelsen, hvori de gav ord på, at de helst vil have folk fra LSG og at de starter jobsamtaler først i februar. Samtidig bekræftede de at, der er drøftelser omkring disse ansættelser på mandag, med 3F og DI ved bordet.

Dette var vores kolleger foreløbig tilfredse med og vente tilbage til LSG for at drøfte SAS’s rolle i afviklingen af samarbejdet med LSG. For at få SAS til forhandlingsbordet, så vi kan få en hurtigere afklaring på vores fremtid, valgte kollegerne, at fortsætte arbejdsnedlæggelsen, vendt kun mod SAS.

Da aftenskiftet mødte ind, valgte de at fortsætte strejken.

Kl. ca. 15.00 kom der besked, at SAS havde aftalt et møde med LSG’s ledelse i Frankfurt og derefter gik alle i arbejde.

Dette møde er sat til:

Fredag den 16. januar 2009 kl. 13.00

 

Da dagen endelig var omme, syntes alle, at det trods alt var gået godt. Vi havde fået mundtligt tilsagn fra Gate Gourmet, at de helst vil have jobbene besat med kvalificerede arbejdere fra LSG, vi fik SAS og LSG tilbage til forhandlingsbordet og kollegerne viste, at de står sammen i vanskelige situationer!!!

 

Med stor kammeratlig hilsen fra fællesklubben.