Jeg vil hermed åbne muligheden for at alle kollegaer kan sende afskedshilsner og tilkendegivelser til hinanden her på hjemmesiden.

Hvis i sender en mail til jensolet@gmail.com skal jeg nok sørge for at ligge jeres hilsen ind på denne side. Husk navn og afdeling.

 

 

7/5 2009

Hej alle sammen.
Jeg vil takke jer alle sammen for godt samarbejde igennem 28-1/2 år.Ja tiden går.Fra guld-ægget på Flyvervej, til ruinen på kystvejen.Hvem havde regnet med det ? Håber for jer alle at i har fået job et eller andet sted.Jeg kunne (sgu) ikke mere og har derfor åbnet Akvariebutikken Malawi-amager elbagade 16 2300 kbh s.Det kan vel ikke være mere usikkert end den flybranche. 
 
Også en stor tak til LSG for den enorme åbenhed i denne svære tid.Det har været dejligt med den hjælp i har givet os alle.Det var lige hvad vi manglede.Åbenbart takken for lang og tro tjeneste.
 
Held og lykke til jer alle.
 
Tim Rasmussen. Chauffør bondeholdet i 23 år og C turnen i 5.1/2 

 

 

1/5 2009

Hej alle i LSG
Tak for nogle gode år både i SAS SERVICE PARTNER, GATE GOURMET på Kystvejen og sidst men ikke mindst LSG, det har været en fornøgelse at kende jer og arbejde sammen  med jer jeg deler håbet om at vi ses igen engang så indtil da held og lykke til alle fremover
 fra Inge Johanneson ( Køkkenet)

 

 

1/5 2009

Hej alle sammen
 
Tak for mange gode år og mindeværdige stunder i både SAS SERVICE PARTNER,GATE GOURMET og LSG håber vi alle samles igen enten det ene eller andet sted.
 
Jeg vil ønske alle held og lykke fremover.
 
Hilsen    Kjell (chauffør)

 

 

30/04 2009

Hej allesammen!
 
Tak for de mange år til alle, der både har været i Sas Service Partner, Gate Gomet på Kystvejen og L.S.G.
det har været hårdt arbejde men også fra alle 3 steders vedkommen utroligt sjovt og hyggeligt, Vi har alle oplevet
en masse gode ting sammen og skabt en masse gode venskaber. og med tanke på at Vi har været sammen så,
mange timer, er det som familie nr.2.
Jeg kan kun sige held og lykke til Jer allesammen, og tak for et godt og hyggeligt samarbejde på tværs af alle
afdelinger for Mit vedkommen. Men Jeg siger også på gensyn for Jeg tror at Vi alle bliver samlet igen.
pas nu godt på Jer selv allesammen og held og lykke!
 
mange knus fra Jannie (Anretningen)

 

 

30/4 2009

Kære allesammen!!

I ønskes allesammen al mulig held og lykke fremover.
Tusind tak for alle de stunder vi har haft sammen, såvel i modgang som medgang.
Håber at i allesammen må få en god sommer og at solen vil skinne på jer allesammen.

Håber at vi mødes igen.

Mange kærlige hilsener

Laila

 

27/4 2009

Hej til alle mine kollegear i Vaskehal.
Jeg vil bare sige jer alle sammen en stor tak for det sammenhold og kammeratskab som i har udvist.
Hilsen
Mohammed Shahid Bashir
Vaskehallen

 

26/4 2009

Farvel.

Håber vi alle ses igen i lsg 2 

hilsen kurt vaskehallen.

 

24/4 2009

Jeg vil gerne sige tak til alle mine dejlige kollegaer som jeg har lært at kende i den tid jeg har været i LSG. Det har været en rigtig god og dejlig tid, og selvom man ofte hellere ville ha blevet hjemme og nyde solen, har det altid løftet ens humør, når man er mødt ind og blevet mødt af smil og venlige "hej".

Heldigvis kommer jeg til at se mange af jer ovre i GG, men der er også mange jeg vil komme til at savne, og jeg håber bare så meget at vi alle vil mødes derovre på et tidspunkt.
 
I et hus med så mange mennesker som i LSG, er det svært at sætte navn på ansigter, selvom man har set hinanden gennem mange år, men når jeg har sat fødselsdage på hjemmesiden om aftenen, har hvert ansigt fået et navn i min hukommelse.
 
Det er en underlig tid vi går i møde. Nogle har været heldige, alt efter hvad man forstår ved held. Ingen ved hvad der er bedst. Selvfølgelig er det vel bedst at have et job, men måske der er en mening med alt ting. Nogle vil sikkert prise sig lykkelige om et år over at være kommet videre end lufthavnen, mens andre vil savne den resten af deres liv.
 
Dem som ikke er blevet tilbudt job efter mange år i firmaet, skal ikke føle sig "fravalgte". Det er jo tydeligt at se at det er efter tilfældighedernes princip at der er blevet udvalgt, og hvis man ikke har været en god medarbejder gennem tiderne var man jo nok blevet fyret for længst.
 
Men for at gøre en lang hilsen kort, vil jeg bare sige jer alle sammen en stor tak for det sammenhold og kammeratskab som i har udvist.
 
Kollegiale hilsner Jens Ole