LSG UPDATE / Ugebrev-Uge 14            

 

 

Vi er gennem kilder i lufthavnen, samt ved egne observationer blevet opmærksom på en markant stigning i svindet fra SAS’ Flightshop. Et svind der reelt kun kan betragtes som ren og skær tyveri. Om der er en sammenhæng mellem dette og det at LSG lukker SAS ned om ganske kort tid er svært at sige ? Eller er der nogen der griber til frustrations rapseri det ved vi heller ikke ! Noget kunne tyde på at det dels er organiseret grundet de mængder der forsvinder og dels er det nok også små rapserier forskellige steder fra.

Vi har derfor følt det nødvendigt at skærpe sikkerheden omkring vores del af fødekæden omkring disse varer, for herigennem i det mindste at sikre maksimalt vores potentielle andel af tyverierne.

Der vil derfor, startende med fredag den 3.april være en ekstra vagt i huset, som hovedsagligt har til opgave at være i toldlager området, sikre ankommende plomber og varer er i overensstemmelse med virkeligheden, lageroptælle dagligt samt rundere i huset for at observere og se om vi kan finde huller eller måske oven i købet pågribe dem der er skyldige i denne sag.

Dette tiltag skal ses som en beskyttelse af alle, for det er alle der potentielt mistænkes fordi nogle måske ganske få skvadderhoveder ikke kan forskel på mit og dit !

Tiltaget er selvfølgelig clearet med Klubberne og alle skal vide at om man pågribes ryger man direkte ud af LSG og eventuelt GG samt politi anmeldes på stedet.

 

Bemandingsmæssigt har vi i samarbejde med 3 F Kastrup tilsat ekstra resurser til den sidste periode fra lufthavns medarbejdere med erfaring i at arbejde i lufthavnen. Vi har ligeledes iværksat  21 tilkadestillinger fra vores egen jobbank, disse er allerede sat på stort set fuld tid. Da dette har tømt vore jobbanker, vil yderligere personale komme fra System Vikar, her har vi foreløbig bestil op til 20 mand dagligt hen over weekenden til og med mandag.

 

Grunden til denne massive tilsætning skal ses i lyset af dels ferie og kursus afvikling til det maksimale, men også desværre en ekstremt stigende syge procent fra afdelingerne. Fortsætter det vil vi desværre på et tidspunkt blive nød til at aflyse catering på ruter.

 

Situationen er altså ikke et udtryk for manglende vilje til at få det til at hænge sammen, men vi kan ikke klare det ledelsen alene, den enkelte medarbejders indsats er også tvingende nødvendig også selvom man ikke har de lyseste udsigter.

 

 

 

Andet

 

Gate Gourmet annoncerer at de har gang i hvad man kan kalde en 3 bølge af ansættelser så der er stadig håb om beskæftigelse hos dem.

 

Og vi i LSG tror måske stadig de har regnet lidt forkert på behovet, ligesom LSG gjorde i år 2000 som flere af jer jo kan huske.

 

LSG satser på at få afgjort hvem og hvor mange vi skal bruge til det Lille LSG i ugen efter påske også selvom dette vil ske med det forbehold at den endelige beslutning fra Frankfurt måtte mangle, vi kan jo ikke prikke folk ud dagen før den 1.maj.

 

Når vi når så langt vil dem der skal blive få separat besked og der vil således ikke blive ophængt navnelister op på dem der skal blive, men mere om dette senere.

 

Jobsøgnings kurser planlægges i øjeblikket, det første starter den 8.april. og er nu lukket for flere deltagere..

 

 

LSG UPDATE/Ugebrev W14

3.april 2009/ Jan K